C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El festival cultural d’Almenara «La NIt Taronja» comença aquesta vesprada amb circ i concert de l’EMMA

  • Home
  • El festival cultural d’Almenara «La NIt Taronja» comença aquesta vesprada amb circ i concert de l’EMMA

El festival cultural d’Almenara «La NIt Taronja» comença aquesta vesprada amb circ i concert de l’EMMA

21/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Al llarg del cap de setmana també hi haurà tallers, visites guiades i concerts

Aquesta vesprada començarà la sisena edició del Festival Cultural d’Almenara, més conegut com “la Nit Taronja” que es prolongarà al llarg del cap de setmana amb diverses activitats culturals com a concerts, visites guiades, tallers, teatre, o circ.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més celebrem amb il·lusió aquest cap de setmana de la Nit Taronja on les activitats culturals omplin el nostre municipi i que al llarg dels anys s’ha consolidat en la nostra oferta cultural, perquè s’ha ampliat, passant a celebrar-se en diverses jornades”.

Les activitats començaran aquesta vesprada a les 18.30 hores en la Plaça del Molí d’Arròs amb l’espectacle de circ al carrer per a públic familiar i juvenil que oferirà BarakaCirc. Posteriorment, a partir de les 20 hores, l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) actuarà en directe en el CMC Paulo Freire.

El dissabte 22 d’abril, a les 16.30 hores a la Biblioteca Pública Joan Fuster es realitzarà el taller per a dissenyar bosses de roba serigrafiades per als llibres, dirigit a tots els públics.

El diumenge 23 d’abril, al matí, es realitzarà la ruta urbana guiada “Carrers amb història. Un passeig pel segle XX”. A la vesprada, el concert de Carola Ortiz posarà el punt i final a l’edició 2023 de la Nit Taronja. En aquest concert, on es presentarà el tercer àlbum titulat Pecata Beata, Carola Ortiz, estarà en la veu, clarinet i percussió, acompanyada per Sandrine Robiliard amb el violoncel i Bartolomeo Barenghi amb la guitarra. La cita serà en la Sala d’actes del CMC Paulo Freire a les 19 hores.

Finalment ressenyar que per raons alienes a l’ajuntament d’Almenara, s’ajorna a una nova data, que pròximament es comunicarà, l’obra de teatre “Don Quijote en los infiernos” de Carlos Maciá, a càrrec de la companyia Atrote Teatre, actuació que estava prevista per al dissabte a la vesprada.

0