C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El dron de la Policia Local d’Almenara reforça la vigilància en l’època de recol·lecció citrícola

  • Home
  • El dron de la Policia Local d’Almenara reforça la vigilància en l’època de recol·lecció citrícola

El dron de la Policia Local d’Almenara reforça la vigilància en l’època de recol·lecció citrícola

19/12/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Els vols diaris permeten la identificació dels vehicles des de l’aire

La Policia Local d’Almenara ha potenciat en les últimes setmanes l’ús del dron en l’àmbit rural coincidint amb la campanya de recol·lecció de cítrics que està en marxa. El dron està sent utilitzat, tant des de la Policia Local com també des de la Guarderia Rural per a fer tasques de supervisió i control. Aquest mitjà es vola totes les jornades i dona suport a les tasques de control i de les patrulles de la Policia Local d’Almenara i Guarderia Rural.

Segons ha explicat el Cap de la Policia Local d’Almenara, Javier Navarro, “a través d’aquests vols diaris amb el dron se supervisa una zona determinada del terme, la que es vol controlar en aquest vol, i a través d’aquesta supervisió veiem tot el que va succeint en aquesta àrea”. Així, segons explica Navarro “des de l’aire s’identifiquen els vehicles o quadrilles que estan recollint i s’avisa a la patrulla que va en el cotxe en cas de dubtes o sospites perquè faça una comprovació in situ, és més, el dron és qui dirigeix al vehicle a la ubicació exacta per a la realització del pertinent control”.

Navarro ha destacat la “utilitat del dron per a la vigilància del terme municipal durant tot l’any, però més en aquest temps de collita, per a controlar que tot vaja de manera correcta”. D’altra banda també ha volgut recordar la necessitat d’emplenar de manera correcta i completa el document DATA ja que al llarg dels controls realitzats s’han observat algunes deficiències.

0