C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Diputat Provincial Ximo Huguet visita les obres de la plaça de la Font d’Almenara, incloses en el Pla 135

  • Home
  • El Diputat Provincial Ximo Huguet visita les obres de la plaça de la Font d’Almenara, incloses en el Pla 135

El Diputat Provincial Ximo Huguet visita les obres de la plaça de la Font d’Almenara, incloses en el Pla 135

Una vegada concloga la nova pavimentació començarà la restauració de l’emblemàtica font

El diputat provincial de Cooperació, Ximo Huguet, juntament amb l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, han visitat aquest matí les obres que dins del Pla 135 de l’any 2021 s’estan escometent en la Plaça de la Font de la localitat amb una inversió de 45.900 euros.

Segons ha explicat l’alcaldessa, en aquests moments “s’estan realitzant les obres de repavimentació d’aquesta emblemàtica plaça per als vianants situada en ple nucli històric d’Almenara per a millorar el paviment, així com identificar-la amb l’entorn”. També ha assenyalat Pérez que “una vegada acaben aquestes obres s’instal·larà el nou mobiliari urbà de la plaça amb uns bancs que a més portaran il·luminació incorporada”.

Una vegada acaben aquestes obres arribarà el torn a la restauració de la font que es troba en la plaça que li dona nom. Així “serà el moment que la restauradora comence a treballar per a intentar recuperar l’estat original de la mateixa perquè torne a lluir com era antigament, sense els adorns posteriors”. Cal assenyalar que aquesta restauració de la font tindrà una segona fase dins del Pla Castelló Avança 2022-2023 de la Diputació de Castelló al qual s’ha adherit l’Ajuntament d’Almenara. Aquesta actuació consistirà en la recuperació i reconstrucció del “got” de la font per una mica més de 30.000 euros.

Destacar que dins de les inversions del Pla 135 de l’any 2021 a Almenara hi ha una segona obra, la millora de l’accessibilitat a la zona del poliesportiu, que segons les previsions, s’executarà en breu, una vegada acabe la pavimentació de la Plaça de la Font.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït la visita d’Huguet així com les inversions que està realitzant la Diputació de Castelló en els diversos municipis a través del Pla 135 i del futur Pla Castelló Avança.

deja tu comentario

0