C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El col·legi d’Almenara celebra el «Dia de l’Esport»

  • Home
  • El col·legi d’Almenara celebra el «Dia de l’Esport»

El col·legi d’Almenara celebra el «Dia de l’Esport»

03/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

1.049 centres de la Comunitat Valenciana participen en aquesta iniciativa de la “Comunitat de l’Esport”

El CEIP Juan Carlos I d’Almenara ha celebrat al llarg del matí una sèrie d’activitats esportives vinculades al “Dia de l’Esport”, en el marc del projecte “Comunitat de l’Esport” impulsat per la Fundación Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu commemorar el Dia Internacional de l’Activitat Física, que se celebra dijous que ve (jornada no lectiva). La iniciativa vol conscienciar als més joves de la importància de l’activitat física,  d’una alimentació sana i un bon descans per a desenvolupar una millor qualitat de vida. El col·legi d’Almenara és un dels 1.049 centres participants en la iniciativa de tota la Comunitat Valenciana, sent un dels 183 representants de la província de Castelló. Els sis centres guanyadors rebran un xec de 1.000 euros per a adquirir material esportiu en Decathlon.

L’Ajuntament d’Almenara, a través de la Regidoria d’Esports, ha col·laborat activament en la iniciativa del col·legi de la localitat, i així, els monitors i monitores que realitzen les activitats habituals del consistori han oferit sessions especials a l’alumnat de l’escola, sempre amb la inestimable col·laboració del professorat.

D’aquesta manera l’alumnat ha realitzat al llarg del matí activitats esportives com pilota valenciana, pàdel, hapkido, bàsquet, futbol, escacs i psicomotricitat. Per a la seua pràctica s’han utilitzat les pistes esportives de la pròpia escola, així com també el Poliesportiu Cobert d’Almenara.

0