C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara acull la mostra fotogràfica «Imaginària 2021»

El Grup Fotogràfic d’Almenara ofereix una selecció de 30 imatges de temàtica lliure

Des de hui i fins al 30 de maig, el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara acull la mostra fotogràfica “Imaginària 2021” emmarcada en la XVIII edició de l’Imaginaria Photography Festival de la Universitat Jaume I i que se celebrarà en diferents localitats de la província, com és habitual.

En el cas d’Almenara es tracta d’una mostra col·lectiva d’instantànies preses pels socis del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) composta per 30 imatges de temàtica lliure amb grandàries de 50 x 73 i 50 x 65. El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) es va fundar en 2014 i des de llavors s’ha convertit en un associació referent tant a nivell autonòmic, nacional o internacional. Entre altres guardons, GFAL, ha guanyat la primera Lliga Llevantina de Fotografia, la primera Lliga Interagrupaciones o ha aconseguit el segon premi de la Primera Lliga Nacional de la Confederació Espanyola de Fotografia.

La mostra, l’acte inaugural de la qual serà el divendres a la vesprada, es podrà visitar en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire fins al 30 de maig de dilluns a divendres de 9 a 13 hores al matí i de 16.00 a 20.00 hores a la vesprada.

 

 

 

 

deja tu comentario

0