C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El centre municipal de cultura Paulo Freire d’Almenara acull la mostra de dibuixos i fotomuntatges «Mentres tant» de Benjamín Pons i Vicente Ibáñez

L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 25 de febrer

El Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara acull des d’aquesta vesprada i fins al pròxim 25 de febrer l’exposició “Mentres Tant” que mostra d’una banda els dibuixos de Benjamín Pons i per una altra els fotomuntatges realitzats per Vicente Ibáñez, que s’uneixen per a compartir els seus treballs realitzats durant els últims anys.

D’una banda, Benjamín Pons, mostra una col·lecció de 15 dibuixos, que es constitueixen com un homenatge al pintor surrealista belga René Magritte i que es poden dividir en quatre parts: mans, caps, ocells i varis. Tots els dibuixos tenen en comú la presència de vegetació així com també cossos superposats que es transparenten.

D’altra banda, Vicente Ibáñez, ofereix en l’exposició, una sèrie de fotomuntatges de temes variats, entre els quals destaquen temes com la història de l’art o les guerres.

L’exposició “Mentres Tant” es pot visitar fins al 25 de febrer de dilluns a divendres en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire en horari matinal de 9.00 a 13.00 hores i a la vesprada de 16.00 a 20.30 hores.

 

deja tu comentario

0