Noticias del pueblo|

El Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara ha rebut una aportació econòmica de 3.500 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, amb l’objectiu de fomentar els cursos de formació que s’ofereixen en el centre, destacant la labor que es realitza en l’àmbit de la inclusió social i laboral i oferint la possibilitat d’obtindre titulacions en el centre als col·lectius més desfavorits.

El director del Centre FPA Paulo Freire d’Almenara, Juan Pedro Navarro, ha agraït la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank : “és tot un reconeixement a la nostra labor, gràcies a la qual seguirem amb la nostra aposta per l’educació i formació en el centre en una època complicada en la qual únicament hem pogut mantindre la formació reglada per la pandèmia suspenent de manera provisional la no reglada que reprendrem tan prompte com siga possible en les millors condicions”.

Navarro ha agraït personalment la seua col·laboració amb el Centre FPA Paulo Freire, a Juan Antonio Pons, director de l’Àrea de Negoci de Sagunt de CaixaBank i a María José Díaz Moreno, directora de l’oficina d’Almenara de CaixaBank, en la visita que han realitzat recentment al centre, amb l’objectiu de conéixer els seus programes, cursos i instal·lacions.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad