Noticias del pueblo|

  • Es realitzaran els dies 8, 9, 22 i 23
  • Són gratuïtes, tindran aforament limitat i és imprescindible la inscripció prèvia

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara ja ha programat les rutes previstes per a el mes vinent de maig que es realitzaran els dies 8, 9, 22 i 23. Les rutes i visites guiades, que seran gratuïtes, tindran aforament limitat i estaran adaptades a la situació sanitària vigent en aquest moment. Per a poder participar serà obligatòria i imprescindible la inscripció prèvia a través del correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com o en el telèfon 620 55 74 71.

Les rutes i visites guiades, que són gratuïtes, començaran a les 9 del matí des del propi Centre d’Interpretació de la Línia XYZ situat a la Casa dels Anglesos en el Paratge dels Estanys d’Almenara on es realitzarà el context històric. Posteriorment es visitaran les restes en la zona de marjal per a després concloure en el blocaus de Darrere del Castell recentment restaurat. La duració aproximada de la ruta i visita guiada és de 3 hores i mitja. Es recomana roba i calçat còmode, així com aigua i esmorzar.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad