C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara obri la matrícula per al pròxim curs

Té una gran oferta tant en formació reglada com no reglada

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara ja ha preparat tota l’oferta educativa i de tallers cara al pròxim curs amb l’objectiu de continuar sent un gran centre de referència per la programació de formació reglada i no reglada, així com també per l’entorn segur que ofereix gràcies a les mesures sanitàries que s’han anat adoptant.

Així en el marc de la Formació Reglada o per a obtindre titulació destaca la incorporació del taller de memòria, que es completa amb el taller de lectoescriptura, que està adquirint un gran auge, així com el curs per a l’obtenció del graduat escolar de secundària o la preparació a l’accés al grau superior.

Quant a idiomes destacar que s’ofereixen tots els nivells de valencià. En aquest sentit es realitzen dues grans apostes, reforçar l’oferta del nivell C2 (Superior) així com de l’oral A1 que té una important demanda. També es manté el curs d’espanyol per a estrangers i s’ofereix el “Anglés per a viatjar” amb les nocions bàsiques d’aquest idioma per a poder anar a qualsevol lloc, tal com ha explicat el director del centre, Juan Pedro Navarro.

TALLERS I CURSOS PER ADULTS

Dins de l’oferta de la formació no reglada, es realitzen tallers de tota mena. Així es pot trobar en l’oferta el de noves tecnologies o informàtica, el de pintura i dibuix, història de l’art, fotografia, restauració de mobles, ceràmica creativa, i pachwork (costura creativa).

Un altre segment de tallers o cursos és el que configuren el de l’apartat físic amb l’estirament muscular, zumba, cardiofitness, pilates o el de ioga, que es desenvoluparà tant al poble com a la platja. Pel que respecta als cursos musicals, està el de la colla ukelele, el de guitarra (iniciació i perfeccionament) així com també el taller de la veu.

Finalment, dins dels cursos per a joves destaca la consolidació i auge del de Funky Hip hop, que se suma als de la colla ukelele o la iniciació a la guitarra.

La matrícula per als cursos i tallers està oberta en el Centre de Formació Paulo Freire, on es podrà trobar tota la informació. Estarà obert els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 hores i de dilluns a dijous hi haurà horari vespertí de 16.30 a 20.30 hores. El telèfon del centre és el 962 62 35 20. El curs per a la formació reglada començarà a partir del 20 de setembre, mentre que el de la formació no reglada ho farà des del 4 d’octubre.

 

 

deja tu comentario

0