C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Dues exposicions obrin la programació del 8-M a Almenara

  • Home
  • Dues exposicions obrin la programació del 8-M a Almenara

Dues exposicions obrin la programació del 8-M a Almenara

03/03/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Demà se celebrarà la “Marxa de la Dona”, el berenar i l’espectacle “Eternas”

Ahir van començar a Almenara les activitats previstes amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones que es desenvoluparan fins al dia 12 amb el lema “Rebel.lat!”.

Així, el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara acull des d’ahir dues exposicions. La primera es titula “Elles són la revolució” i prové d’Amnistia Internacional. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 17 de març. La segona es titula “Dones que s’adonen” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL), que es podrà veure fins al 30 de març. L’horari per a totes dues exposicions serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Demà dissabte 4 de març es realitzarà la “Marxa per la Dona” a partir de les 16.30 hores, per a prosseguir a les 18 hores amb un berenar solidari enfront del CMC Paulo Freire, on a partir de les 19 hores es realitzarà l’espectacle “Eternas”. Cal assenyalar que les activitats d’aquesta jornada tindran un caràcter solidari destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Almenara.

El diumenge 5 de març la sala d’actes del CMC Paulo Freire acollirà una sessió de teatre familiar titulada “*Detectius en Acció” a càrrec de Amimic Teatre, mentre que el dimecres 8 de març serà el Dia Internacional de les Dones, amb l’inici dels actes a les 11 del matí amb la batucada “Tiakatú” des del col·legi fins a la plaça 8 de Març. Allí es realitzarà a les 12 la lectura del manifest amb la col·laboració de l’alumnat del CEIP Juan Carlos I i l’Escola Infantil Municipal.

El divendres 10 de març seguiran les activitats a la vesprada en la plaça 8 de Març amb ball hip-hop i un taller de DJ participatiu. Finalment, el diumenge 12 de març, a les set, en la sala d’actes del CMC Paulo Freire, Pepa Cases, interpretarà el monòleg “Sóc hiperactiva” a partir de les 19 hores.

La programació del 8-M s’ha elaborat de manera transversal entre les regidories d’Igualtat, Cultura, Esports i Joventut, comptant amb finançament del Ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

 

0