C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Doble o Nada: Millor campanya promocional de Formació Professional Dual de la Comunitat Valenciana

  • Home
  • Doble o Nada: Millor campanya promocional de Formació Professional Dual de la Comunitat Valenciana

Doble o Nada: Millor campanya promocional de Formació Professional Dual de la Comunitat Valenciana

Suma’t al futur és el claim de la nova campanya Doble o Nada, dissenyada per al concurs organitzat per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, juntament amb la Fundació CaixaBank Dualiza.

La finalitat d’aquest concurs és implicar els estudiants de Formació Professional en la difusió de la Formació Professional Dual, donar-la a conèixer, així com publicitar el propi projecte per tal d’expandir-lo cada cop a més estudiants i empreses.

La Formació Dual promou un mètode d’aprenentatge innovador, ja que combina la formació en continguts que s’imparteix als centres educatius amb la formació més pràctica i real que rep l’alumnat a les empreses.

La campanya Doble o Nada  ha estat creada per un equip de quatre alumnes de l’IES Honori García estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Publicitat i Màrqueting. Aquest alumnat està seleccionat entre els nou equips finalistes del concurs per promocionar la Formació Dual a la Comunitat Valenciana.

Un dels objectius que persegueix aquesta campanya és captar i augmentar el nombre de persones que es formen a través de la Formació Professional Dual i incrementar els llocs formatius a les empreses mitjançant aquests programes.

Cada equip finalista ha tingut una dotació econòmica de 600€ per implementar els diferents suports publicitaris, tant off line com on line. L’equip Doble o Nada està molt agraït per la col·laboració del Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa i dels ajuntaments respectius que el componen per a la difusió d’aquesta campanya a través d’estratègies comunicatives.

Com a colofó ​​de la campanya l’equip Doble o Nada no ha organitzat un esdeveniment híbrid el proper dimarts 17 de maig a les 19h al Hall de l’Auditori Leopoldo Peñarroja de la Vall d’Uixó. Una posada en escena innovadora a través del concepte “AfterWork” amb la presència d’autoritats dels Ajuntaments adscrits al Pacte Territorial per l’ocupació de la Plana Baixa, representants de la Formació Professional Dual de la Generalitat Valenciana i representants del teixit empresarial i comercial de la Plana Baixa entre altres organitzacions.

La Conselleria d’Educació donarà a conèixer l’equip guanyador del concurs al mes de juny, el qual rebrà a través de la Fundació CaixaBank Dualiza un premi de 800€ i la difusió de la campanya publicitària a tota la Comunitat Valenciana.

deja tu comentario

0