C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Disminueixen les barelles, actes vandàlics i molèsties dels casals durant les Festes Patronals d’Almenara

  • Home
  • Disminueixen les barelles, actes vandàlics i molèsties dels casals durant les Festes Patronals d’Almenara

Disminueixen les barelles, actes vandàlics i molèsties dels casals durant les Festes Patronals d’Almenara

07/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La Policia Local va incrementar notablement els serveis preventius i l’assistència als actes programats

Les recents festes patronals d’Almenara han portat un descens de les incidències respecte a les últimes celebracions de 2019 segons les estadístiques de les actuacions de la Policia Local d’Almenara.

Així, s’han reduït en un 40%, quasi a la meitat, tant les baralles com les assistències a les persones. Pel que respecta als actes vandàlics, aquests han disminuït en un 17% mentre que les molèsties causades pels casals han descendit un 16.8%. Finalment, igual que en 2019, no s’han registrat incidències per violència de gènere.

Ara bé, per a aquestes celebracions festives, la Policia Local d’Almenara ha redoblat els seus esforços, augmentant en un 35,89% els serveis preventius i un 20% l’assistència als esdeveniments programats. A més cal recordar que en els principals actes lúdics s’ha instal·lat un Punt Violeta amb presència policial, com a mínim, amb una agent especialitzada.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la labor i treball realitzat per la Policia Local al llarg d’aquests festejos per a garantir la convivència i la seguretat de les celebracions per a reduir el nombre d’incidències.

 

 

0