C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Cristina Zahonero interpreta a Almenara el monòleg «El beuratge de l’amor»

La cita serà el dissabte a les 19.30 hores en el Saló d’Actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire

Dissabte que ve 15 de maig a les 19.30 hores la Sala d’actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara, l’Associació Cultural Recull d’Almenara presentarà el monòleg “el Beuratge de l’Amor” interpretat per Cristina Zahonero sota la direcció de Nelo Huerta. La representació s’adaptarà a les condicions sanitàries i d’aforament vigents.

“El Beuratge de l’Amor” és una adaptació lliure realitzada per la mateixa Cristina Zahonero basada en un dels monòlegs escrits per Juan Carlos Rubio. Zahonero ha assenyalat que “aquesta representació no és una comèdia, gènere que habitualment s’associa als monòlegs”. En aquest cas es tracta “d’un monòleg que ens convida a reflexionar i que aborda amb profunditat de manera teatralitzada el maltractament a la dona en diversos àmbits”.

Així en el relat s’interpreten diversos successos, “des del principi de la relació, passant a les primeres coses estranyes, però ella normalitza la situació, fins que aquesta arriba a un punt insostenible”. Ara bé, Zahonero vol recordar que “la representació és només teatre, cosa que no s’ha d’oblidar”.

deja tu comentario

0