C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Costes inicia les tasques de recuperació de la zona afectada per l’últim temporal a la platja Casablanca d’Almenara

  • Home
  • Costes inicia les tasques de recuperació de la zona afectada per l’últim temporal a la platja Casablanca d’Almenara

Costes inicia les tasques de recuperació de la zona afectada per l’últim temporal a la platja Casablanca d’Almenara

14/02/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

S’estan realitzant aportacions de materials i mesures de protecció

Després del temporal marítim dels últims dies, la Direcció General de la Costa i la Mar ja es troba treballant en la zona més afectada del litoral sud de la Platja Casablanca amb l’objectiu de reposar els materials, així com realitzar mesures de protecció, així com diverses millores.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “en aquests moments s’està traslladant i depositant en les zones més afectades el material que s’ha acumulat en la Gola de Queralt, qüestió que es veurà acompanyada per altres mesures de protecció i una sèrie de millores en la zona”.

L’alcaldessa ha recordat que “hem estat en permanent contacte durant el temporal amb la Direcció General de la Costa i la Mar per a informar del que anava succeint, i de fet en aquests dies ja es van traslladar les primeres màquines”. Pérez ha assenyalat que “ara, que la situació marítima ja ho permet, s’han intensificat els treballs per a reposar els materials i fer les tasques de protecció”.

Pérez ha agraït la predisposició de la Direcció General de la Costa i la Mar per a realitzar les actuacions necessàries, així com el contacte permanent que s’està mantenint. L’alcaldessa també ha volgut recordar la Declaració Institucional de l’últim ple en la qual se sol·licitaven mesures per a protegir el litoral afectat així com també la reparació dels danys causats pel temporal i reposició de les infraestructures deteriorades.

0