C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

CONVOCAT EL XLV CONCURS DE FOTOGRAFIA LOCAL “VILA D’ALMENARA”

  • Home
  • CONVOCAT EL XLV CONCURS DE FOTOGRAFIA LOCAL “VILA D’ALMENARA”

CONVOCAT EL XLV CONCURS DE FOTOGRAFIA LOCAL “VILA D’ALMENARA”

04/08/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es podran presentar les instantànies fins al 28 d’octubre

Fins al pròxim 28 d’octubre a les 12 de la nit està obert el termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques participants en el XLV Concurs de Fotografia Local Vila d’Almenara organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almenara. Com de costum, les fotografies que es presenten al concurs han de tindre una temàtica basada en Almenara, per la qual cosa podran presentar-se col·leccions de paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals. Les imatges podran ser en monocrom (blanc i negre o virats) o a color, amb tècnica lliure. El premi a la millor col·lecció seran 250 euros, 100 a la segona i 50 al tercer premi.

En el concurs poden participar majors de 18 anys o en el cas de ser menor, amb la pertinent autorització paterna. Les fotografies s’hauran de presentar en format digital en la web https://www.portalfoto.online/gfal completant totes les dades requerides. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 col·leccions compostes d’entre 3 i 5 fotografies amb vinculació temàtica. No s’acceptaran imatges presentades en anys anteriors o premiades en altres concursos.

Les fotografies hauran d’estar numerades i titulades. Hauran de tindre una grandària màxima en el costat més llarg de 3000 píxels (si són quadrades 3000×3000 px) amb un pes màxim per arxiu de 2 MB, amb resolució 254 px i espai de color sRGB.

En blog de GFAL, en el departament de Cultura i en les xarxes socials del consistori es podran trobar les bases completes del concurs. La decisió del jurat, així com el lliurament de premis, igual que l’exposició dels treballs, es realitzarà en una data encara per determinar i de la qual s’informarà dins del termini i en la forma escaient.

BASES CONCURSO FOTO LOCAL 2023 CASTELLANO

0