C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Convocat el XLIV Concurs de Fotografia Local «Vila d’Almenara»

  • Home
  • Convocat el XLIV Concurs de Fotografia Local «Vila d’Almenara»

Convocat el XLIV Concurs de Fotografia Local «Vila d’Almenara»

17/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El primer premi estarà dotat amb 250 euros, 100 el segon i 50 el tercer

Des del pròxim 28 d’octubre i fins al 25 de novembre està obert el termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques participants en el XLIV Concurs de Fotografia Local Vila d’Almenara organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almenara. Com és tradició, les fotografies que es presenten al concurs han de tindre una temàtica basada en Almenara, per la qual cosa podran presentar-se col·leccions de paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals entre altres propostes. Les imatges podran ser en monocrom (blanc i negre o virats) o a color, amb tècnica lliure. El premi a la millor col·lecció seran 250 euros, 100 a la segona i 50 al tercer premi.

En el concurs poden participar majors de 18 anys o en el cas de ser menor, amb la pertinent autorització paterna que hauran de presentar les fotografies fins al 25 de novembre en format digital en la web http://www.portalfoto.online/gfal completant totes les dades requerides. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 col·leccions compostes d’entre 3 i 5 fotografies amb vinculació temàtica. No s’acceptaran imatges presentades en anys anteriors o premiades en altres concursos.

Les fotografies hauran d’estar numerades i titulades. Hauran de tindre una grandària màxima en el costat més llarg de 3000 píxels (si són quadrades 3000×3000 px) amb un pes màxim per arxiu de 2 MB, amb resolució 254 px i espai de color sRGB.

En blog de GFAL, en el departament de Cultura i en les xarxes socials del consistori es podran trobar les bases completes del concurs. La decisió del jurat, així com el lliurament de premis, igual que l’exposició dels treballs, es realitzarà en una data encara per determinar i de la qual s’informarà dins del termini i en la forma escaient.

 

0