C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Comencen les vacunacions contra la COVID-19 en el Pavelló Poliesportiu cobert d’Almenara

Ahir per la vesprada van començar les vacunacions contra la Covid-19 en el Pavelló Poliesportiu Cobert d’Almenara, un dels espais oferits pel consistori per a agilitar el procés. En aquestes instal·lacions s’està vacunant als veïns i veïnes d’Almenara, la Llosa i Xilxes que prèviament hagen sigut citats per SMS. El Pavelló Poliesportiu Cobert s’utilitzarà per a tal fi sempre que siga requerit per la Conselleria de Sanitat dins de la programació prevista.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “importància que el procés de vacunació comence de manera generalitzada a Almenara, la qual cosa facilitarà la inoculació de les vacunes a veïns i veïnes i és més, evitarà els desplaçaments”.

L’Ajuntament d’Almenara, a més de facilitar el poliesportiu també s’ha encarregat del mobiliari, seguretat, neteja i aporta un desfibril·lador així com una ambulància, que se sumarà a tots els mitjans tècnics i humans que posarà la Conselleria de Sanitat per a la vacunació.

L’alcaldessa espera que el procés de vacunació continue avançant, “per a poder arribar al més prompte possible a la immunitat dels diversos grups d’edat i intentar recuperar una certa normalitat”. També ha destacat la col·laboració total entre l’Ajuntament d’Almenara, el Centre de Salut i la Conselleria de Sanitat.

 

 

 

 

deja tu comentario

0