Noticias del pueblo|

S’ha vacunat al personal sanitari del Centre de Salut així com cinc treballadores del SAD i Serveis Socials


Ja han començat les vacunacions contra la Covid-19 a Almenara dins del procés que s’està seguint per a combatre la pandèmia. Així, ja ha rebut la primera dosi de la vacuna el personal sanitari del Centre de Salut d’Almenara juntament amb cinc treballadores municipals, en concret del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) així com també del personal de Serveis Socials que realitza les valoracions de les persones dependents.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat molt positivament l’arribada de les primeres vacunes a la localitat, que “s’han posat tant al personal sanitari que es troba en primera línia com al personal de l’Ajuntament d’Almenara que s’encarrega d’estar amb els nostres majors o visitar els seus domicilis per a començar a evitar riscos”. L’alcaldessa per tant ha destacat la “importància de la vacunació en la lluita contra la pandèmia”. Així doncs, ja amb la primera dosi quedarà esperar a la segona i els seus efectes per a buscar la immunitat així com la continuació del programa de vacunacions que gradualment segons el calendari de la Conselleria de Sanitat abastarà a tota la localitat.

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad