C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Comença l’estiu esportiu a Almenara

El Campus Multiesportiu i les classes en diverses disciplines obrin la temporada estival

Sota les mesures de seguretat i estrictes normes sanitàries han començat a Almenara les activitats de l’Estiu Esportiu 2020 adaptades a la situació actual provocada per la Covid-19. Així els més xicotets ja gaudeixen del campus multiesportiu amb els ensenyaments i la diversió en diverses disciplines esportives com són el futbol (tècnic i tàctic), el condicionament físic, l’atletisme, el ciclisme, jocs aquàtics o les excursions.

D’altra banda, també han començat els cursos esportius estiuencs, com el ciclisme de sala, la zumba, el freestyler, el jumple by aerower o el running, que va començar amb anterioritat. Cal recordar que en tots els casos caldrà arribar i anar-se amb la màscara obligatòria i respectar les distàncies de seguretat. A més hi haurà control d’assistències i ningú podrà canviar-se de grup durant l’estiu. Finalment destacar que espais i materials seran desinfectats després del seu ús. També s’han realitzat marques per a guardar la distància de separació en les classes de zumba.

Prèviament, ja havien començat les classes de natació en el seu primer torn en la piscina municipal, classes que es prolongaran també al llarg de tota la temporada estival.

deja tu comentario

0