C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Comença la instal·lació de la nova il·luminació led en el nucli urbà d’Almenara

  • Home
  • Comença la instal·lació de la nova il·luminació led en el nucli urbà d’Almenara

Comença la instal·lació de la nova il·luminació led en el nucli urbà d’Almenara

Durant les últimes setmanes s’ha substituït l’enllumenat de la Platja Casablanca

L’Ajuntament d’Almenara ha iniciat la segona fase dels treballs de substitució a led de tota la il·luminació de la localitat. En aquest cas s’està ja fent el canvi en el nucli urbà d’Almenara després d’escometre en les últimes setmanes la substitució a la Platja Casablanca. L’empresa adjudicatària s’està encarregant dels treballs segons marca el plec de condicions. El canvi es realitzarà durant diverses setmanes de manera progressiva.

D’aquesta manera, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “prosseguim amb el projecte i ara després d’escometre tota la platja, el canvi i millora de la il·luminació arriba al nucli urbà d’Almenara”. Pérez ha volgut recordar que “amb aquesta actuació fem un pas més en la modernització de la il·luminació d’Almenara per a adequar-nos a la normativa vigent” així com també que “una vegada canviades les llums aconseguirem una important reducció d’emissions, es rebaixarà la contaminació lumínica i hi haurà un significatiu estalvi energètic”. A més de la sostenibilitat que significarà el canvi de l’enllumenat públic, també “suposarà un estalvi econòmic d’un 70% respecte al que es paga per la il·luminació de les vies públiques”, segons ha explicat l’alcaldessa. D’aquesta manera “acabarem amb la ineficiència i antiguitat de la il·luminació, seguint les recomanacions de l’auditoria energètica que realitzem en el seu moment”.

A més, dins del contracte amb l’empresa concessionària i com a millora del mateix també es contemplen altres actuacions, com per exemple la substitució de les torres d’il·luminació del Camp de Futbol de la Corona, treball en el qual també s’han canviat els focus i s’ha introduït la tecnologia led.

deja tu comentario

0