C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Comença el repartiment de les 6.000 màscares adquirides per l’Ajuntament d’Almenara

Al matí s’entregaran en els quatre llocs habilitats a les persones majors de 65 anys i de risc, i a la vesprada a la resta de població

L’Ajuntament d’Almenara ha començat aquest matí amb normalitat a repartir les 6.000 màscares homologades FFP2 adquirides recentment amb una inversió superior als 11.000 euros per part del consistori. Cal recordar que formaven part de la comanda conjunta realitzada per la Diputació de Castelló. S’entregarà una màscara a cada veí que estiga empadronat major de 12 anys, presentant el seu DNI. La recollida l’haurà de fer un membre del domicili on visca la família aportant còpia o fotografia del DNI de totes les persones convivents.

Assenyalar que el repartiment ha començat aquest matí amb les màscares destinades als majors de 65 anys i persones de risc, que podran recollir-les de 9 a 13 hores de dilluns a divendres en els llocs habilitats. A la vesprada, de 17 a 21 hores serà el torn de la resta de població. S’han habilitat quatre punts de lliurament, per la qual cosa s’haurà d’acudir al més pròxim al domicili particular. Són el Molí d’Arròs, el Centre FPA Paulo Freire i a l’Ajuntament dins del nucli urbà, mentre que a la Platja Casablanca serà en l’Edifici Miguel Hernández.

 

 

 

deja tu comentario

0