C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Comença el curs a Almenara sense aules prefabricades en el CEIP Joan Carles I

Alguns grups estrenen nous espais després de realitzar-se les obres del Pla Edificant, que continuen en marxa amb el gimnàs i els accessos

Amb normalitat ha començat aquest matí el curs escolar a Almenara, tant en l’Escola Infantil Municipal, com en el CEIP Juan Carlos I, així com també en l’IES Almenara, on ha començat a incorporar-se l’alumnat després del període vacacional. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “comencem un nou curs amb tota la il·lusió, però on un any més tenim present la responsabilitat per la pandèmia del Covid-19” esperant que “gradualment es vaja recuperant tota la normalitat”.

La principal novetat d’aquest curs ha sigut que després de diversos exercicis ja no hi ha aules prefabricades en el CEIP Juan Carlos I ja que “s’ha complit l’objectiu que les obres que afectaven les aules en el Pla Edificant estigueren acabades a principi de curs” segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez. Així alguns dels grups han estrenat aules remodelades en el dia de hui.

D’altra banda, les obres del Pla Edificant encara continuaran en marxa durant un temps, perquè queda encara la conclusió de les obres del pavelló esportiu i gimnàs així com també alguns accessos al centre educatiu.

deja tu comentario

0