C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

«Caprichos» guanya el concurs d’aparadors nadalencs d’Almenara

Nagore Estilistas i la Parafarmàcia Anna Anglés queden en segon i tercer lloc

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha entregat aquest matí els premis del concurs d’aparadorisme comercial nadalenc impulsat des de la Regidoria de Comerç de la localitat. Enguany han sigut 14 els establiments participants, obtenint el primer premi Caprichos, el segon Nagore Estilistas, i el tercer la Parafarmàcia Anna Anglés. Destacar que en aquest exercici s’ha incrementat la dotació dels premis, amb el que l’establiment guanyador ha sigut premiat amb 300 euros, el segon amb 200 i el tercer amb 100.

A més dels establiments guanyadors, en aquesta edició també han participat Peluqueria Esperanza, Diademes i Llacets, Bar la Plaça, Chelo Agramunt, peluqueria y complementos, Estanc Ernesto Barelles, Farmàcia Gustavo Martínez, Martina Centre d’Estètica, Estanc Colors, María José, sabates i més, Òptica Almenara, i La Tasca del Pare Mio

L’alcaldessa d’Almenara, *Estibaliz Pérez ha agraït la participació dels comerços de la localitat en aquest concurs, ja que “gràcies a la decoració dels seus establiments han col·laborat en l’ambient nadalenc d’Almenara i alhora han ajudat a fomentar les compres locals”.

A més destacar que també ha conclòs ja la campanya nadalenca en repartir-se els diferents premis previstos a través de rasques, la qual cosa ha significat que els veïns i veïnes han apostat majoritàriament per realitzar les compres en el comerç local d’Almenara.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0