ELS CARRERS D'ALMENARA S'OMPLIN DE COLOR I MÚSICA AMB LA CELEBRACIÓ DEL CARNESTOLTES

10/02/2024

Els carrers d'Almenara s'han tornat a omplir esta vesprada del colorit i la música de les celebracions del carnestoltes que un any més ha congregat a nombrosos veïns i veïnes de la localitat. Com de costum, la cercavila de disfresses ha transcorregut des del Centre FPA Paulo Freire fins a la zona esportiva passant pel centre històric. En esta ocasió, l'animació ha correspost a Trébol Teatre amb l'espectacle itinerant “Globos y Pompas”.

Una vegada en la zona esportiva, l'Ajuntament d'Almenara, ha oferit una xocolatà a totes les persones participants, començant tot seguit una festa amenitzada per Dj Royo.

Pel que respecta als premis de les disfresses, Així en la categoria de grup el primer premi ha sigut per a “els bollycaos i els seus tois”, el segon per a “el Pol Nord” i el tercer per a “UP”. En la categoria d'individual o grup reduït (fins a dos persones) el primer premi ha sigut per a “les cubanes”, el segon per a “tito reial” i el tercer per a “Mario Bros”.

Destacar la col·laboració de la Quinta 2024 i de la Quinta dels 27 anys per a la celebració de la festa, així com també de totes les persones, associacions i entitats que posen “el seu granet d'arena” per a fer possible el carnestoltes d'Almenara cada any.

carnaval 2024