C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

BOUS DE DANIEL RUIZ I DOMÍNGUEZ CAMACHO EN UNA NOVA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

  • Home
  • BOUS DE DANIEL RUIZ I DOMÍNGUEZ CAMACHO EN UNA NOVA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

BOUS DE DANIEL RUIZ I DOMÍNGUEZ CAMACHO EN UNA NOVA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

26/09/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Aquesta nit hi haurà una nova embolada i vaquetes enfundades

Després de dues jornades d’activitats religioses i musicals, hui s’han représ els actes taurins amb l’exhibició de dos nous exemplars “cerrils” de les famoses ramaderies de Daniel Ruiz i Domínguez Camacho, oferits per l’Ajuntament d’Almenara, així com també un jònec de Juan Faet a càrrec de “Amics del tete Sera”.

Prèviament, els xiquets i xiquetes, han pogut gaudir del ja tradicional tancament infantil a càrrec de la Penya el Piló en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almenara. A més, complementant la programació taurina en la Plaça del Carrer Cisterna la Quinta dels 27 anys amb la col·laboració de l’ajuntament ha oferit un “tardeo” amb Gustavo Paradís, mentre que en la Plaça de la Font s’ha realitzat un altre “tardeo” amb dj organitzat per Kamikace i la Quinta 2023 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

Aquesta nit continuarà la programació taurina amb l’embolada del bou de Daniel Ruiz oferit per l’Ajuntament d’Almenara, a la qual seguiran vaquetes enfundades de la ramaderia de San Pedro oferides per Kamikace i la Quinta 2023 en col·laboració amb l’ajuntament, que també oferiran a les 2 de la matinada una discomòbil amb Dj Aitor García en la Carpa de la Quinta 2023.

PROCESSÓ DELS BORRATXOS

Demà continuaran les festes amb una nova jornada de portes obertes del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ al matí. Ja a la vesprada, a les sis s’exhibirà un bou de la ramaderia de Domínguez Camacho oferit per l’ACT Los Armónicos. En la mitjanit se celebrarà la processó dels Borratxos, organitzada per la Penya El Forat amb la col·laboració de l’ajuntament. En finalitzar, discomòbil en el Recinte Firal, amb Dj Royo i Kilian Martínez, oferida per l’Ajuntament d’Almenara.

 

 

0