C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Bossa Nova, teatre familiar, «Làser Game Evolution», visites guiades, futbol sala i pàdel, aquest cap de setmana en Almenara

  • Home
  • Bossa Nova, teatre familiar, «Làser Game Evolution», visites guiades, futbol sala i pàdel, aquest cap de setmana en Almenara

Bossa Nova, teatre familiar, «Làser Game Evolution», visites guiades, futbol sala i pàdel, aquest cap de setmana en Almenara

Almenara es prepara per a viure un nou cap de setmana ple d’activitats entre les quals destaquen les competicions esportives, la música, les visites guiades a la Línia XYZ, el teatre familiar i una sessió de “Làser Game Evolution” amb la que es tancarà l’Estiu Jove.

Així, demà divendres, dins de “Música a la Fresca”, arribarà el ritme de la bossa nova brasilera amb Thaïs Morell. La cita serà a les 23 hores en una nova ubicació, perquè es realitzarà en la zona de l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca, al costat del Passeig Marítim.

El dissabte i el diumenge tornaran les visites guiades a la línia XYZ i al Conjunt Memorial de Darrere del Castell. Són gratuïtes i amb cita prèvia trucant al telèfon 620 557 471 o al correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com.

D’altra banda, el dissabte acaben les activitats de l’Estiu Jove, i ho faran amb una sessió nocturna gratuïta i sense inscripció prèvia de “Làser Game Evolution”. Serà a les 22 hores en la zona de l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

Quant a la programació de l’Estiuet per a públic familiar, aquesta setmana Baraka Circ representarà “Amor de abuela” el diumenge a les 20 hores en el Parc Municipal.

Finalment en l’àmbit esportiu destacar que fins al diumenge 31 d’agost en el camp de futbol sala de la Platja Casablanca s’està disputant la Campito Cup d’aquest esport, organitzada per Carlos Esbrí i Jan Wilfling , mentre que demà divendres 29 a partir de les 17 hores en el Poliesportiu Municipal se celebrarà el torneig de pàdel organitzat per Irene Prats Ibáñez. Totes dues activitats compten amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara.

deja tu comentario

0