C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Begoña Cosín Moya guanya el XLIII Concurs de Fotografia «Vila d’Almenara»

Miguel Sotomayor queda segon i Julián Negredo, tercer, mentre que David Piqueras i Isabel Ahijado aconsegueixen ser finalistes

Begoña Cosín Moya amb la seua col·lecció titulada “Enladrillado” ha sigut la guanyadora del XLIII Concurs de Fotografia “Vila d’Almenara 2021” organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara. La guanyadora rebrà un premi de 250 euros.

El jurat també ha decidit atorgar el segon premi a Miguel Sotomayor Castelló amb la col·lecció “Amanecer en els Estanys-Técnica ICM” que rebrà un premi de 100 euros. El tercer guardó ha recaigut en Julián Negredo que ha presenat la col·lecció titulada “Passejant”, premiat amb 50 euros. A més destacar que el primer finalista ha sigut David Piqueras Aparicio amb “Del Amanecer” i la segona finalista ha correspost a Isabel Ahijado López amb “Fiestas 2011: Tiempos pasados”.

El jurat ha estat format per Nacho Abascal, que entre altres guardons ha aconseguit el premi d’honor del 58 Concurs Nacional de Fotografia “Abeja de Oro”, Almudena Gordillo, gran artista de la imatge i especialitzada en Belles arts, i Ana Becerra, fotògrafa i docent creativa.

Destacar que al concurs s’han presentat en total 28 col·leccions compostes per 130 fotografies. La temàtica, com les bases indicaven, havia de ser local d’Almenara.

 

 

deja tu comentario

0