C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara ultima els preparatius per a la celebració de la Fira d’Estiu a la Mar

  • Home
  • Almenara ultima els preparatius per a la celebració de la Fira d’Estiu a la Mar

Almenara ultima els preparatius per a la celebració de la Fira d’Estiu a la Mar

Estarà oberta en el Passeig Marítim des del dijous fins al diumenge a partir de les 19.30 hores

L’Ajuntament d’Almenara ja està ultimant els preparatius per a la celebració de la tradicional Fira d’Estiu a la Mar organitzada per la regidoria de Comerç i Turisme, que torna després del parèntesi per la pandèmia. La fira, com de costum, se situarà en el Passeig Marítim a l’altura del Ros-Mari. La inauguració està prevista dijous que ve a les 20 hores i estarà oberta fins al diumenge 17 de juliol des de les 19.30 hores.

Una vegada més en la Fira d’Estiu a la Mar el comerç d’Almenara eixirà al carrer per a oferir les seues novetats i productes en aquesta temporada d’estiu, per a demostrar una vegada més que “hi ha de tot, i a Almenara”. Tampoc faltarà l’habitual àrea gastronòmica per a berenar o sopar al costat de la mar. També hi haurà un expositor del Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, que amb la marca Castelló Sud promociona turísticament la comarca, sense oblidar les propostes en matèria d’ocupació.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “la Fira d’Estiu a la Mar sempre ha sigut un gran referent de l’estiu en la nostra localitat, un punt de trobada per a conéixer les novetats i promocions del nostre comerç local i a més gaudir de les activitats musicals, infantils, desfilades de moda o exposicions que l’acompanyen”.

PROGRAMACIÓ

La inauguració oficial de la Fira d’Estiu a la Mar serà el dijous a les 20 hores per a prosseguir amb una de les activitats commemoratives de la conclusió dels tan anhelats espigons a la Platja Casablanca, que serà la “descoberta” de les lletres corpòries amb el nom i l’escut d’Almenara que es troben en la pèrgola situada al final del tram de Passeig Marítim del nucli històric de la Platja Casablanca. Aquestes lletres es convertiran en un nou referent i punt de trobada de la zona marítima.

La Fira d’Estiu a la Mar, sempre ha apostat per la música en directe a càrrec de músics i cantants locals. Enguany no podia ser menys i el propi dijous a partir de les 20.30 amenitzarà la fira l’artista local Leandro Yanguas.

El divendres a la nit arribarà la cita amb el foc, la dansa i la música de la dolçaina amb el correfoc commemoratiu per la conclusió de les obres de les esculleres. L’acte a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i la Colla Garramatxa d’Almenara serà a les 22.30 hores en el Passeig Marítim, amb inici en el Mirador i conclusió en les noves lletres corpòries.

Tot un clàssic arribarà el dissabte a les 23:45 de la nit a la Fira d’Estiu a la Mar. Un any més en la passarel·la del Passeig Marítim, al costat de la mar Mediterrània, Chelo Agramunt realitzarà la tradicional desfilada de moda i complements per a conéixer totes les novetats i propostes de la temporada.

Finalment, dins de l’Estiuet, el diumenge arribarà el torn per als xiquets i xiquetes ja que a partir de les 20 hores en el recinte firal hi haurà jocs tradicionals a càrrec de la Ludoneta.

EXPOSICIONS D’ARTISTES LOCALS

A més, dins del recinte firal, hi haurà un espai permanent dedicat a les exposicions d’artistes locals. En aquesta edició es podran contemplar les obres dels pintors d’Almenara, Elías Fernández de Quero i de Canós.

 

deja tu comentario

0