C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara tindrà una nova edició del Campus de Futbol per Nadal

  • Home
  • Almenara tindrà una nova edició del Campus de Futbol per Nadal

Almenara tindrà una nova edició del Campus de Futbol per Nadal

15/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

A partir de demà podran inscriure’s en el Molí d’Arròs els xiquets i xiquetes que hagen nascut entre 2009 i 2016

A partir de demà dimecres estaran obertes les inscripcions per al Campus de Futbol de Nadal d’Almenara que es realitzarà els dies laborables entre el 27 de desembre de 2022 i el 5 de gener de 2023 en les instal·lacions de la Corona entre les 9.30 i 13.30 hores. Podran participar en aquesta edició els xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2009 i 2016.

Les persones interessades podran inscriure’s en la Regidoria d’Esports, situada en el Molí d’Arròs de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. El període per a apuntar-se estarà obert fins al 2 de desembre, o bé, fins que es completen les places disponibles.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “un any més posem en marxa aquesta iniciativa durant les vacances nadalenques perquè els xiquets i xiquetes d’Almenara puguen passar aquests dies aprenent esport, en aquest cas el futbol, així com aprenent una vida saludable”.

El Campus, segons ha explicat Vicent, tindrà ensenyaments d’habilitats i tècnica futbolística, així com també jocs recreatius. Serà impartit per monitors titulats de l’Escola de Futbol Municipal d’Almenara.

0