C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara tindrà un taller d’ús de gestió administrativa per a dones

  • Home
  • Almenara tindrà un taller d’ús de gestió administrativa per a dones

Almenara tindrà un taller d’ús de gestió administrativa per a dones

La Generalitat Valenciana ha concedit al consistori una subvenció de més de 250.000 euros per a la seua realització

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Almenara la realització d’un Taller d’Ús d’Activitats de Gestió Administrativa emmarcat en el programa específic per a dones, amb l’objectiu de fomentar la formació i la inserció laboral. Per a la realització del taller es dota al consistori d’una subvenció de més de 250.000 euros. La intenció inicial és que comence el mes vinent de novembre. Totes la dones interessades a inscriure’s poden sol·licitar la informació preceptiva en Labora, que s’encarregarà de les gestions.

El Taller d’Ocupació tindrà una duració d’un any. Comptarà amb 10 places i estarà destinat a dones majors de 18 anys que estiguen inscrites en Labora amb l’objectiu de formar-les en el capítol administratiu i a més realitzar pràctiques remunerades dins d’aquesta formació, segons ha explicat l’alcaldessa Estíbaliz Pérez. Les classes del Taller d’Ocupació es desenvoluparan en les instal·lacions del Centre de FPA Paulo Freire d’Almenara, les aules del qual s’han homologat per a aquest programa formatiu i d’inserció laboral.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “és molt important per al municipi d’Almenara poder comptar amb aquest Taller d’Ocupació per a Dones, perquè suposarà una oportunitat per a continuar formant i generant ocupació per a les nostres veïnes”. L’alcaldessa també ha volgut significar que “amb aquest taller, continuem realitzant accions que busquen reduir l’atur femení, que és un dels objectius que tenim tant de l’equip de govern d’Almenara com la Generalitat Valenciana a través d’aquest programa”.

El “Taller d’Ocupació per a Dones Almenara”, no sols ha sigut aprovat i concedit per la Generalitat Valenciana, sinó que també compta amb l’aval i el suport del Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa.

 

 

deja tu comentario

0