C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara tindrà en 2023 el pressupost més alt de la seua història amb més de 9 milions d’euros

  • Home
  • Almenara tindrà en 2023 el pressupost més alt de la seua història amb més de 9 milions d’euros

Almenara tindrà en 2023 el pressupost més alt de la seua història amb més de 9 milions d’euros

26/01/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El capítol d’inversions contempla la restauració i recuperació del Castell així com també les obres de millora en l’IES Almenara dins del Pla Edificant

El ple de l’Ajuntament d’Almenara en sessió extraordinària debatrà dimarts que ve els pressupostos municipals per a aquest exercici 2023, que ascendeixen a 9.035.170 euros, que seran els “pressupostos més alts de la història per a continuar anant per bon camí a Almenara” segons ha explicat l’alcaldessa. Uns comptes “en els quals destaquen les inversions, però també el foment econòmic, l’ocupació, els apartats socials i d’igualtat, la sostenibilitat, l’àmbit de la cultura i tradicions, i com no la gran aposta per continuar recuperant el nostre patrimoni”, segons ha explicat l’alcaldessa.

En xifres, els comptes de 2023 superaran per primera vegada els 9 milions d’euros i suposen un increment de més d’un 9% respecte a les de 2022 que van rondar els 8,2 milions d’euros. Per exemple, assenyalar que el pressupost de 2019 va ser de 6,2 milions d’euros.

Especialment destaca el capítol de les inversions que per primera vegada superarà la xifra d’1.275.000 euros. Les més significatives en aquest exercici seran l’obra de la restauració i recuperació del Castell i la inclusió en el Pla Edificant de les millores i actuacions necessàries en l’IES Almenara.

0