C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara tanca de manera indefinida els paellers i zones recreatives de Els Estanys i de La Muntanyeta

També es redueix a la meitat l’aforament de l’aparcament públic del Paratge per a evitar aglomeracions

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha signat un nou decret sobre mesures locals per a frenar la pandèmia del Covid-19 en el qual es manté de manera indefinida el tancament de les àrees recreatives tant de la Muntanyeta del Dipòsit com també del Paratge dels Estanys. A més també es restringeix al 50% l’aforament de l’aparcament públic del paratge.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “la situació ha millorat de manera notable, per la qual cosa hem anat a poc a poc procedint a reobrir diverses instal·lacions i deixant sense efecte gran part de les restriccions d’anteriors decrets, sent l’últim pas l’obertura del gimnàs municipal i del poliesportiu a partir de hui complint les normatives sanitàries vigents”.

Però, segons ha explicat l’alcaldessa, “no podem baixar la guàrdia ni relaxar-nos, així com evitar qualsevol tipus d’aglomeracions de persones i trobades amb molta gent, per la qual cosa tal com anunciem hem decidit continuar amb el tancament dels paellers i taules de les àrees recreatives de la Muntanyeta del Dipòsit i dels Estanys, on també reduirem l’aforament de l’aparcament a la meitat per a evitar la concentració de persones en aquest espai”. Són mesures “necessàries per a no baixar la guàrdia i evitar l’aglomeracions en espais d’oci i recreatius i més amb el risc que pot suposar per a la salut actualment”.

 

deja tu comentario

0