C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara sol·licita a l’IVACE 171.000 euros per a la realització de millores en el polígon Tras Castell

  • Home
  • Almenara sol·licita a l’IVACE 171.000 euros per a la realització de millores en el polígon Tras Castell

Almenara sol·licita a l’IVACE 171.000 euros per a la realització de millores en el polígon Tras Castell

13/02/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El consistori s’acull així a la línia d’ajudes de la Generalitat per a aquest any 2023

L’Ajuntament d’Almenara ha aprovat per unanimitat en sessió plenària acollir-se a la línia d’ajudes que proposa la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) destinades a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis de polígons i àrees industrials o tecnològiques.

En concret, en aquest cas, se sol·licita una ajuda de 171.000 euros que es destinaria a continuar adequant el Polígon Tras Castell. En concret es pretén millorar l’accessibilitat, pavimentació, senyalització i seguretat de la zona industrial, així com l’eficiència energètica de l’enllumenat existent, així com la imatge i zona verda del polígon.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “una vegada més optem a aquestes ajudes provinents de la Generalitat per a continuar realitzant actuacions de millora en les zones industrials, com en aquest cas el Polígon Tras Castell, buscant unes millors infraestructures i espais, que signifiquen l’arribada d’empreses i indústries i així crear llocs de treball a Almenara”.

0