C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara restringirà el pas de camions de més de 3,5 tones pel nucli urbà

Podran estacionar en l’aparcament municipal els camions de veïns de la localitat o d’empreses locals, prèvia autorització

L’Ajuntament d’Almenara restringirà el pas de camions de més de 3,5 tones per la localitat ateses les demandes veïnals, així com també per evitar els perills que puguen ocasionar el pas d’aquests vehicles. De la mateixa manera en l’aparcament municipal només podran estacionar els camions de gran tonatge de veïns locals amb la pertinent autorització, així com els vinculats a empreses del municipi que també puguen estar autoritzats. També hi haurà autoritzacions per al pas de camions per la localitat, com per exemple a obres que s’estan realitzant o al supermercat entre altres qüestions.

Per això, el primer que s’ha realitzat és l’actualització dels senyals informatius en els accessos de la localitat per al coneixement dels conductors. Així s’han posat senyals informatius en zones com el Camí de la Vall d’Uixó, Carrer Enric Valor, el Camí de la Platja, l’accés des de la Llosa, així com en la rodalia de l’Institut o el Camí Rodana entre altres punts, segons ha informat el Cap de la Policia Local, Javier Navarro.

A més també s’han tingut converses amb les empreses dels Polígons Industrials de la localitat per a informar sobre els accessos que han d’utilitzar els camions de gran tonatge com el cas del Polígon Agrícola o el de Trascastell on hauran d’accedir bé pel Camí de la Vall d’Uixó des de la A-7 o bé per la zona posterior, és a dir accedint des de la Llosa, si venen des de l’antiga 340.

Al mateix temps segons ha explicat Javier Navarro, els camions de gran tonatge hauran d’entrar i eixir de l’aparcament municipal sempre pels carrers Corona i Enric Valor i cap a l’entrada a la localitat des de València, mai cap al camí de la Vall d’Uixó amb la finalitat d’evitar el tram del Carrer Corona entre els carrers Molí  i Trascastell donada la seua perillositat.

Les persones interessades poden ja sol·licitar la seua pertinent autorització tant per a estacionar com per a circular en la Policia Local d’Almenara o en el Registre d’Entrada de l’ajuntament, on se’ls informarà dels requisits necessaris per a aquesta.

Finalment destacar que pròximament la Policia Local d’Almenara realitzarà una campanya de conscienciació i informació sobre les noves mesures, després de la qual començaran a aplicar-se sancions als camions que incomplisquen la normativa. 

deja tu comentario

0