C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara repartirà més de 5.000 euros en premis en la Tómbola del Comerç Local

La campanya comercial nadalenca començarà l’1 de desembre amb el lema “Compra a Almenara, fem Poble”

Amb el lema “Compra a Almenara, fem poble” començarà a partir del pròxim 1 de desembre la campanya d’animació comercial nadalenca de la localitat impulsada des de la Regidoria de Comerç i Turisme en la qual participen més de 60 comerços adherits. Enguany l’Ajuntament d’Almenara redobla l’aposta per potenciar el comerç local amb el repartiment de més de 5.000 euros en premis que redundaran a les botigues adherides.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta campanya continuem apostant pel nostre comerç de proximitat, perquè a Almenara podem trobar de tot al millor preu i amb la millor qualitat, sense oblidar el tracte directe dels i les comerciants amb els clients i les clientes que acudeixen als seus establiments”. Pérez ha recordat que “el comerç és vida, i és una de les bases del teixit econòmic local” doncs “realitzant les compres a Almenara es genera ocupació i riquesa per a tota la població”. Per això ha animat a veïns, veïnes i visitants a realitzar les compres a Almenara, no sols per Nadal, sinó tot l’any.

D’altra banda, l’alcaldessa també ha animat a veïns i veïnes per a que vagen caminant o amb bicicleta a realitzar les seues compres, evitant així l’ús dels vehicles de motor amb el que “fomentarem a més la vida saludable i evitarem trànsit i contaminació”.

La campanya d’aquest exercici repartirà en total més de 5.000 euros en premis, que hauran d’invertir-se realitzant compres en el comerç local. Així en una tómbola situada en el Mercat Municipal hi haurà entre les paperetes un premi de 250 euros, 4 de 100 euros, 6 de 50 euros i més de 150 premis de diverses quantitats que es repartiran entre les persones que compren en el comerç local d’Almenara.

Per a participar en la Tómbola del Comerç Local i tindre opció a extraure una papereta haurà d’acreditar-se una compra en els establiments adherits de com a mínim 30 euros. Podran sumar-se varis tiquets de diversos comerços fins a arribar a aquesta quantitat. A partir d’ací es podrà extraure la papereta per a comprovar si està o no premiada.

La Tómbola del Comerç Local es trobarà en el Mercat Municipal d’Almenara i estarà oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores al matí i els dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 19 hores. La campanya finalitzarà quan s’esgoten els bitllets premiats.

deja tu comentario

0