C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara reparteix als escolars les còpies de les fitxes que envien els professors

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que es pren la mesura perquè tots els xiquets i xiquetes tinguen accés i també per a estalviar un cost a les famílies

L’Ajuntament d’Almenara, després d’aconseguir un acord amb l’Escola Infantil Municipal i amb el CEIP Joan Carles I de la localitat perquè el propi consistori a través de Protecció Civil repartisca als domicilis dels xiquets i xiquetes les fotocòpies de les fitxes que els professors i professores estan enviant per a fer treballs als alumnes i alumnes, tasca que ja ha començat en la localitat.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que s’ha pres la mesura per a facilitar l’educació als escolars de la localitat. “No volem cap xiquet ni cap xiqueta es quede arrere, perquè la pandèmia que patim no ha d’obrir una bretxa entre els qui puguen fer fotocòpies i els qui no”, ha destacat l’alcaldessa. També ha volgut ressaltar que “d’aquesta manera també volem ajudar a les famílies de la localitat perquè el cost de les còpies no suposen una càrrega econòmica més”. L’alcaldessa ha volgut agrair finalment la bona voluntat i col·laboració del professorat, així com, que les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de tots dos centres han sigut informades de la mesura.

 

 

 

deja tu comentario

0