C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara reparteix 2.000 màscares entre comerços i xicotetes empreses

S’han adquirit en part amb els donatius de particulars, associacions i empreses

L’Ajuntament d’Almenara, a través de la Policia Local, ha començat el repartiment de prop de 2.000 màscares higièniques a tots els comerços i xicotetes empreses locals amb menys de 10 treballadors que estiguen obertes per al seu ús com a mesura de protecció. Aquelles empreses o comerços tancats per l’estat d’Alarma vigent també les rebran una vegada reprenguen la seua activitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “aquestes màscares s’han adquirit en part amb els donatius i aportacions que han realitzat persones particulars, associacions i empreses locals de manera voluntària, als qui agraïm la seua col·laboració i implicació”. A més Pérez també ha recordat que “han de seguir-se les instruccions de les autoritats sanitàries referent a les màscares” i com no “la recomanació de quedar-se a casa”.

Cal recordar a més que l’Ajuntament d’Almenara adquirirà una dotació de 6.000 màscares homologades FFP2, després d’unir-se a la comanda de la Diputació de Castelló a través d’una empresa de la província que les importa des de la Xina, que tardaria entre tres i quatre setmanes a entregar el material. Amb aquesta acció, des de l’equip de govern d’Almenara es vol també prioritzar l’atenció directa a cadascun dels veïns i veïnes, perquè les màscares homologades es distribuiran entre la població del municipi, buscant així donar cobertura a la protecció de la salut, si arribat el cas, es recomanara l’ús de màscares individuals en tots els llocs.

 

deja tu comentario

0