C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara reobrirà els parcs i jardins dilluns que ve, 1 de març

  • Els mercats ambulants del dijous i del diumenge recuperaran totes les parades
  • Seguiran tancades les àrees recreatives dels Estanys i de la Muntanya del Dipòsit
  • Continuarà el tancament del gimnàs, poliesportiu cobert i del Casal Jove

L’Ajuntament d’Almenara reobrirà a partir del pròxim dilluns 1 de març els parcs i jardins de la localitat, així com el pipi-ca i l’àrea de gimnàstica de la tercera edat que es troba a l’aire lliure. A més es reprendrà la normalitat en els mercats ambulants del dijous i del diumenge (Platja Casablanca) amb la recuperació de totes les parades, tot això després de comprovar l’evolució de la pandèmia en el municipi i adaptar les mesures d’àmbit local a les noves normes de caràcter autonòmic, tal com es recull en el decret signat per l’alcaldessa Estíbaliz Pérez.

Pel contrari, en el nou decret d’alcaldia, es manté el tancament de les àrees recreatives i paellers situats en el Paratge dels Estanys i en la Muntanya del Dipòsit. També, atenint-se a la normativa autonòmica, continuaran tancats el gimnàs municipal, el pavelló poliesportiu i el Casal Jove. Al mateix temps també seguirà tancada la sala de lectura de la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster, que continuarà oferint únicament el servei de préstec i devolució de llibres.

Pel que respecta a l’ús dels espais públics, assenyalar que estarà subjecte a les condicions i limitacions imposades en les legislacions tant estatal com autonòmica, seguint les normatives vigents.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “la situació ha millorat respecte a les setmanes anteriors però no podem confiar-nos perquè el virus segueix actiu” pel que “iniciem la desescalada en les mesures locals, atenent-nos sempre a les decisions autonòmiques que marquen les línies a seguir”. “No hem de baixar la guàrdia-ha recordat l’alcaldessa-perquè hem de seguir amb les mesures de distància social, desinfecció, ventilació, llavat de mans i respectar les normes quant a trobades i vida social i familiar per a aconseguir véncer al virus juntament amb l’ajuda de les vacunes”.

 

 

deja tu comentario

0