C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara regula les àrees dàccés de les autocaravanes a la platja Casablanca

Aquests vehicles podran estacionar en l’àrea específica de Casa Nostra on compten amb servei d’aigua, clavegueram i llum

L’Ajuntament d’Almenara, buscant la regulació dels espais d’estacionament en els aparcaments de la zona marítima ha procedit a reforçar la senyalització per a les autocaravanes, que no podran accedir a aquests, amb l’objectiu que es dirigisquen a l’espai habilitat específicament per a elles, que està situat en l’aparcament de la zona de Casa Nostra. Allí podran disposar dels serveis d’aigua, clavegueram i llum, que s’adquireixen a través d’un sistema de fitxes de venda en diversos punts de la Platja Casablanca. De fet l’Ajuntament d’Almenara està estudiant la possible ampliació d’aquest espai específicament destinat a les autocaravanes amb els seus diversos serveis, en cas que fora necessari.

D’aquesta manera es reforça la senyalització per a regular i informar sobre on poden i on no poden passar o estacionar aquests vehicles i indicar on està el seu espai per a l’estacionament i l’estada en la localitat. De fet aquest lloc a Casa Nostra està destinat a que puguen tindre tots els serveis les caravanes en una mateixa área destinada a acollir aquest model turístic d’autocaravanes que està en auge.

deja tu comentario

0