C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recuperarà el Bou per la Vila entre el 3 i el 5 de desembre

El cartell i programació definitiva es concretarà en una pròxima reunió amb les penyes i col·laboradors

L’Ajuntament d’Almenara té intenció de recuperar entre el divendres 3 i el diumenge 5 de desembre les exhibicions de “bous per la vila” en la localitat. Així s’ha transmés en una reunió a les penyes taurines del municipi per a conèixer la seua opinió, així com també veure la possibilitat que també col·laboren amb la celebració dels festejos.

El cartell dels “bous al carrer” de desembre comptarà com a mínim amb els quatre bous adquirits per l’Ajuntament d’Almenara per a les festes de 2020, als quals se sumaran les possibles col·laboracions de les penyes i altres alternatives que es concretaran en una pròxima reunió amb les penyes i col·laboradors taurins on es tancarà el programa d’exhibicions.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, considera “important el pas donat amb la celebració al desembre dels “bous per la vila” una vegada s’han autoritzat, la qual cosa pot suposar a més de recuperar una tradició que l’any passat no vam poder celebrar, ser un revulsiu econòmic per a la localitat amb l’arribada de gent per a participar i veure els festejos programats”.

Cal recordar que en les passades festes patronals es van realitzar diverses exhibicions taurines en una plaça de bous portàtil atenent en aquell moment a la normativa vigent per a aquesta mena de festejos.

 

deja tu comentario

0