C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recupera l’Escola d’Estiu de l’1 al 31 de juliol

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 17 de maig a l’ajuntament

L’Ajuntament d’Almenara recuperarà enguany la tradicional Escola d’Estiu de la localitat entre l’1 i el 31 de juliol després del parèntesi del passat exercici degut a l’efecte de la pandèmia de Covid-19. D’aquesta manera es recupera aquest espai per a la conciliació familiar i laboral durant el mes de juliol, encara que a causa de la situació actual, hi haurà aforament limitat i es realitzarà en un entorn segur complint totes les normatives sanitàries que estiguen vigents en aquest moment.

El període d’inscripcions començarà dilluns que ve, 17 de maig i es prolongarà fins al 16 de juny. L’horari per a les inscripcions serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’Ajuntament d’Almenara, en concret en la segona planta en l’Àrea de Cultura, o bé els dimarts a la vesprada de 18.30 i 20.30 en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. Es podran inscriure els xiquets i xiquetes que cursen des d’Infantil 3 anys fins a sisé de Primària. Per a més informació es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Almenara, 96 262 48 01 i contactar amb l’extensió 3121.

La temàtica triada per a enguany tindrà dos eixos clars, la igualtat i la sostenibilitat, dos valors que es treballaran al llarg de les activitats programades tant educatives com lúdiques. Així hi haurà contacontes, cuina, jocs tradicionals, gimcanes, orientació, esport, i moltes activitats més adaptades a les diferents edats de l’alumnat inscrit.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0