C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recupera les carreres populars amb la 5K per parelles

La victòria absoluta i en categoria masculina va ser per a David i Gabriel Palomera Svenson, en categoria femenina per a Paula Monsonís i Carla Martínez, mentre que en categoria mixta van guanyar Carmen Alfonso i Joaquín Catalán.

Més d’any i mig després, Almenara va recuperar ahir les carreres populars presencials, que es van suspendre per la pandèmia, i ho va fer amb la fórmula d’una carrera de 5 km en la modalitat de parelles, que recorria la zona de la marjal. A causa de la situació sanitària només van poder competir 160 persones, és a dir, 80 parelles, que van eixir en grups de 10 parelles cada 30 segons. La carrera es va celebrar atenent la situació i normatives sanitàries vigents, per la qual cosa entre altres coses, la màscara va ser obligatòria fins al moment de l’eixida i només passar la meta. La cerimònia de lliurament de premis es realitzarà divendres que ve en el Molí d’Arròs.

La victoria, tant en absoluta com en la categoria masculina, va ser per a David i Gabriel Palomera Svenson del Saltamontes, seguits de Miguel Sales i Enrique García del Tripower Almassora. En tercer lloc van quedar Víctor Calero i Carlos Esteve del Cidade de Lugo Fluvial.

Quant a les parelles femenines, la victòria va ser per a Paula Monsonís i Carla Martínez (MonMar) seguides de Cande Iniesta i Eva Gozalbo (Run Addiction) i de Laura Esteller i Anabel Cubedo (Davima).

Pel que respecta a la categoria mixta, la victòria va ser per a Carmen Alfonso i Joaquín Catalán, seguits de Rianna Nelson i David Bellés (Wolf Den Crew) i de Juan Bautista Sánchez i Mónica Alexandra Pilco (The Kenian Urban Way).

Quant a les categories locals, en la masculina, la victòria va ser per a Vicente Roig i Carlos Olmedo, en la femenina van guanyar Isabel Forner i Tania Mateos, mentre que en la de parelles mixtes la victòria va correspondre a David Parrado i Jessica Palao.

Totes les classificacions es poden consultar a sportmaniacs.com.

 

 

 

deja tu comentario

0