Noticias del pueblo|

La igualtat i la sostenibilitat seran els eixos temàtics d’aquesta edició

Des d’aquest matí i fins al divendres 30 de juliol l’Ajuntament d’Almenara recupera la tradicional Escola d’Estiu de la localitat després del parèntesi del passat exercici degut a l’efecte de la pandèmia de Covid-19. D’aquesta manera, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez “tornem a comptar amb aquest espai per a la conciliació familiar i laboral durant el mes de juliol, que s’està realitzant en un entorn segur i complint totes les normatives sanitàries vigents”.

L’Escola d’Estiu se celebra en el CEIP Juan Carlos I de la localitat amb dos eixos clars quant a la temàtica, la igualtat i la sostenibilitat, valors que es treballaran al llarg de les activitats programades tant educatives com lúdiques. Així hi haurà contacontes, cuina, jocs tradicionals, gimcanes, orientació, esport, i moltes activitats més adaptades a les diferents edats de l’alumnat inscrit.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad