C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recupera el torneig de Pasqua de futbol aleví en La Corona

  • Home
  • Almenara recupera el torneig de Pasqua de futbol aleví en La Corona

Almenara recupera el torneig de Pasqua de futbol aleví en La Corona

En aquesta edició seran 16 equips participants, 8 de primer any i 8 de segon any

Almenara recuperarà els pròxims dies 15 i 16 d’abril, Divendres i Dissabte Sant, el tradicional torneig de futbol de Pasqua per a la categoria d’alevins que no s’ha pogut realitzar durant els dos últims exercicis a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Segons ha explicat el regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, “enguany tornem amb el torneig de Pasqua amb més força que mai ja que canviem el format i dupliquem el nombre d’equips participants al llarg dels dos dies de celebració en el Camp de Futbol de la Corona”. Vicent ha assenyalat que serà una bona oportunitat per a veure els valors de les pedreres de 16 equips, 8 d’alevins de primer any i 8 d’alevins de segon, igual que ha agraït la participació de les diverses esquadres i la seua aposta pel torneig.

Així, en la jornada del divendres 15 d’abril disputaran els seus enfrontaments els equips d’alevins de primer any amb la participació de la Creu CF, Caxton College, CD Teruel, Villarreal CF, CD Burriana, CD Castellón, CF San Pedro i l’amfitrió el Club Almenara Atlètic. Les eliminatòries començaran a les 9.30 del matí amb la disputa de la lligueta classificatòria per a les semifinals, que se celebraran a les 16.30 mentre que les 17.30 serà el partit pel tercer i quart lloc i la gran final, després de la qual es realitzarà el lliurament de trofeus.

El dissabte 16 d’abril arribarà el torn per als equips d’alevins de segon any amb la participació del CD Teruel, Villarreal CF, UD Vall de Uxó, CD Roda, CD Castellón, CF San Pedro, CF Nuevos Salesianos, i l’equip amfitrió, l’Almenara Atlètic. La fase prèvia amb lligueta de tots contra tots començarà a les 9.30 del matí. Les semifinals seran a les 16.30 i la gran final i el partit per al tercer i quart lloc a les 17.30 hores.

 

 

deja tu comentario

0