C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc

  • Home
  • Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc

Almenara recupera el concurs de decoració de façanes i balcons nadalenc

28/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

També es convoca una nova edició del concurs de decoració d’aparadors dirigit als comerços locals

L’Ajuntament d’Almenara ha recuperat per al pròxim Nadal el concurs de decoració de balcons i façanes destinat a fomentar la decoració exterior dels habitatges o jardins de les vivendes durant els dies festius. A aquest efecte s’oferirà un primer premi de 80 euros, un segon de 50 euros i un tercer de 30.

Les persones interessades a participar en el concurs de decoració de balcons i façanes podran inscriure’s de manera gratuïta fins al 9 de desembre en el correu electrònic lmarin@almenara.es o bé trucant al telèfon 962 62 33 45.

Per a la decoració podrà utilitzar-se qualsevol tipus d’element visual, de so o audiovisual que es considere oportú. El jurat valorarà el disseny, l’originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte. Els elements decoratius hauran d’estar instal·lats com a mínim fins al 5 de gener de 2023.

CONCURS D’APARADORS

D’altra banda, un any més, s’ha convocat el tradicional concurs de decoració d’aparadors nadalenc amb l’objectiu de promoure la creativitat dels comerciants a l’hora de presentar i exposar els seus productes perquè siguen atractius per als veïns, veïnes i clients, amb la finalitat d’impulsar els establiments de la localitat. S’estableix un primer premi de 200 euros i un segon de 100.

Podran participar tot els establiments comercials oberts al públic, tant a Almenara com a la Platja Casablanca. Les botigues interessades podran inscriure’s en el concurs fins al divendres 9 de desembre de 2022 a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o trucant al telèfon 962 62 33 45.

Els aparadors hauran d’estar decorats com a mínim fins al 22 de desembre de 2022. Per a la decoració es podrà usar qualsevol element visual, de so o audiovisual que l’establiment considere oportú. El jurat valorarà especialment el disseny, l’originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, la quantitat i tipologia de materials reciclables utilitzats i el contingut didàctic del projecte.

0