C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara recupera aquest estiu les rutes «Coneix el Terme»

El Castell, la Muntanya Blanca, l’Aljub, i la Muntanya del Cid seran els destins, que es completaran amb la novetat de les rutes els dimarts pels Estanys

L’Ajuntament d’Almenara recupera aquest estiu les tradicionals rutes denominades “Coneix el Terme” que no es van realitzar l’any passat a causa de la pandèmia pel Covid-19. La iniciativa sorgeix per a donar a conéixer els paratges naturals i llocs més emblemàtics de la localitat.

Enguany s’han programat quatre rutes amb destinació al Castell (6 de juliol), la Muntanya Blanca (20 de juliol), l’Aljub (3 d’agost) i la Ruta de la Muntanya del Cid (17 d’agost). A més, com a novetat, s’han programat els dimarts rutes i visites per la zona dels Estanys i la marjal.

Totes les rutes, incloses les dels Estanys, seran a partir de les 19 hores, i per a participar serà necessària la inscripció prèvia obligatòria, que podrà realitzar-se en les Tourist Info del Molí d’Arròs i de la Platja Casablanca. A més, també s’habiliten els telèfons 962 62 33 45 i 962 62 31 00, així com el WhatsApp 660 56 88 31 i el correu electrònic touristinfo.almenara@gva.es.

La programació de “Coneix el Terme” es completa amb les habituals rutes del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, amb inscripció en el propi centre, així com amb les visites guiades al Museu del Molí d’Arròs que podran realitzar-se de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 hores, sempre amb inscripció prèvia en les Tourist Info del propi Molí o de la Platja Casablanca.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0