C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ALMENARA RECOL·LECTA 1.265 QUILOS D’OLIVES PER A FER OLI DESTINAT A L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL

  • Home
  • ALMENARA RECOL·LECTA 1.265 QUILOS D’OLIVES PER A FER OLI DESTINAT A L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL

ALMENARA RECOL·LECTA 1.265 QUILOS D’OLIVES PER A FER OLI DESTINAT A L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL

10/11/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Enguany, alumnat del CEIP Juan Carlos I ha acompanyat a la Brigada Municipal per a conéixer les tasques de recol·lecció

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Brigada Municipal ha recollit al llarg dels últims dies les olives de les oliveres que es troben en parcs, jardins i zones verdes amb l’objectiu de fer oli d’oliva perquè s’utilitze en la cuina de l’Escola Infantil Municipal, per a elaborar el menjar diari de les xiquetes i els xiquets que es queden en el menjador.

A més, enguany, com a novetat, l’alumnat de sisé i quart de primària del CEIP Juan Carlos I d’Almenara ha participat en el procés de recol·lecció per a “conéixer com es realitza, així com també les propietats de l’oli d’oliva i els seus beneficis” segons ha explicat el regidor d’Agricultura, Borja Forner.

Per part seua, segons va informar el regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, enguany “s’han recol·lectat 1.265 kg d’olives repartits en 64 caixons que s’han traslladat a la Cooperativa Alto Palancia d’Altura, qüantitat que dona per a produir 40 garrafes d’oli d’oliva de gran qualitat, que un any més es destinarà a l’*Escola Infantil Municipal d’Almenara”. Vicent ha recordat que “la recollida de les olives ja s’ha convertit en una tradició, que a més suposa oferir oli de gran qualitat en els menús de l’Escola Infantil”.

Per part seua, el regidor d’Agricultura, Borja Forner, ha destacat “l’aprofitament dels recursos que tenim, com les oliveres en parcs i jardins, per a elaborar bon oli que després destinem a les xiquetes i els xiquets de l’Escola Infantil Municipal”.

 

0