Noticias del pueblo|

 

Es contractarà a 25 persones per un període de dos mesos per a fer les habituals tasques

 El Ministeri de Treball i Economia Social, a través del SEPE, ha assignat a l’Ajuntament d’Almenara un muntant de 71.414,72 euros per a la realització de les habituals memòries de l’atur agrari per les quals es contractaran 25 persones de la localitat per un període de dos mesos una vegada concloga el procés selectiu i culminen els tràmits administratius. Com de costum les tasques que realitzaran serà la neteja de camins, séquies i espais agrícoles i naturals de la localitat.

Aquestes contractacions s’uneixen al pla extra municipal així com també tota l’oferta d’ocupació pública que realitza habitualment el consistori, com a brigada municipal, socorristes, i altres contractacions que es realitzen des del consistori, amb la finalitat d’afavorir l’ocupació local, segons ha afirmat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

El requisit principal és haver treballat en el sector agrari i estar inscrit a l’espai Labora

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad