C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara realitzarà una jornada de portes obertes de l’Aula de la Natura dels Estanys el Dia Mundial del Medi Ambient

Serà dissabte que ve entre les 11 i les 13 hores

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament d’Almenara, realitzarà dissabte que ve una jornada de portes obertes perquè veïns, veïnes i visitants puguen contemplar la renovada Aula de la Natura de la marjal d’Almenara situada en la primera planta de la Casa dels Anglesos, en el Paratge dels Estanys, compartint edifici amb el Centre d’*Interpretació de la Línia XYZ que es troba en la planta baixa. Les instal·lacions es podran visitar entre les 11 i les 13 hores.

Després de la presentació en societat de les renovades instal·lacions coincidint amb el dia de la zones humides i després de possibilitar-lo la situació sanitària de la pandèmia, l’Ajuntament d’Almenara començarà amb aquesta jornada a promocionar aquest espai “que servirà per a entendre, respectar, conéixer i voler els Estanys i la marjal d’Almenara”, segons ha apuntat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

L’Aula de la Natura comprén una renovada exposició didàctica dirigida a tots els públics, però especialment al familiar i infantil, en la qual es dona a conéixer l’origen i la importància de la Marjal d’Almenara, les zones humides i hàbitats, la fauna i flora, les migracions o les raons per a protegir zones com els Estanys d’Almenara d’una forma dinàmica. L’exposició es completarà en el futur amb altres activitats i rutes.

L’alcaldessa ha destacat que d’aquesta manera “continuem potenciant el nostre Paratge Natural dels Estanys, ampliant l’oferta existent amb aquesta Aula de la Natura que ara posem en marxa, i que es complementa amb les rutes per l’entorn, així com les històriques del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ, que es pot visitar en el mateix edifici”.

A partir d’ara hi haurà visites guiades de l’Aula de la Natura per a grups o escolars, que podran reservar-se en l’Oficina de Turisme d’Almenara, concretant dia i hora. A més pròximament també s’obrirà a les visites del públic en general.

 

 

 

deja tu comentario

0