C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Almenara realitza un enviament de roba i altres materials per a la gent més necessitada de Mali

  • Home
  • Almenara realitza un enviament de roba i altres materials per a la gent més necessitada de Mali

Almenara realitza un enviament de roba i altres materials per a la gent més necessitada de Mali

26/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

D’aquesta manera es dona una altra vida a aquelles peces que no van poder enviar-se fins a Ucraïna pels condicionants i requisits existents

L’Ajuntament d’Almenara ha realitzat un enviament, bàsicament de roba, per a la gent més necessitada de Mali, a través de CIM Burkina (Col·laboració amb la Infància i la Dona a Burkina Faso), que és una organització privada sense ànim de lucre, plural i independent, sense adscripció política ni religiosa, nascuda en 2012 per iniciativa d’un grup de persones, majoritàriament dones. L’organització actua no sols a Burkina Faso, sinó també en altres països d’Àfrica, com és el cas de la donació d’Almenara que anirà fins a Mali.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que aquest primer enviament, i un segon que està previst pròximament, està compost per la roba i materials que en el seu moment estava previst que foren camí d’Ucraïna però que finalment no s’han pogut utilitzar pels condicionants existents. D’aquesta manera, “per a poder aprofitar-la busquem altres iniciatives com la proposta d’enviar-la a Mali a través de CIM Burkina”.

Una vegada més, l’alcaldessa, ha agraït “la sempre important i grandíssima col·laboració solidària del poble d’Almenara, en aquest cas amb la gent més necessitada a Mali”.

0